Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fórum

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nem semmi

Sanyi,2015.05.05 14:01

http://index.hu/gazdasag/ado_es_koltsegvetes/2015/05/04/felmilliardos_csalast_leplezett_le_a_nav/

SZTRÁJK PERCRŐL-PERCRE!

1956,2015.05.04 18:25

KÖVETHETŐK AZ ESEMÉNYEK,ITT! : vagyonvedelem.munkastanacsok.hu/sztrajk-percrol-percre/

MÁJUS.1!

Csak az igazat,2015.05.01 20:58

MA! A MUNKA ÜNNEPÉN! -Vajon hány szabadnapos vagyonőr MUNKAVÁLLALÓJÁT és családját HIVTA VENDÉGÜL MAJÁLISRA és VENDÉGELTE MEG A MUNKAADÓJA,legalább a korábbi időkben szokásos egy pár virsli-sör/üditő/ menűvel???!

Re: MÁJUS.1!

1956,2015.05.02 11:30

Május.01:-"Az EU LEGKISZOLGÁLTATOTTABB DOLGOZÓI a MAGYAROK! Új Munka törvénykönyve=RABSZOLGA törvénykönyv!"

FVSZ

FVSZ,2014.12.14 15:53

Tisztelt Vagyonőrök!
Aki hozzá akar jutni a törvényben meghatározott juttatásokhoz, költségtérítésekhez, jogtalan levonásokhoz, annak bizonyítania kell tudni, hogy a fizetőképes tényleges haszonszerző fővállalkozó az igazi munkáltatója, és színlelt alvállalkozási szerződéseken keresztül fiktív munkaerő-kölcsönzéssel foglalkoztatta. Ezt rendszerint őrutasításokkal, őrnaplókal, egyéb munkahelyi dokumentumokkal, és tanukkal (szolgáltatást megrendelő vezetőjével, munkatársakkal) lehet érdemben bizonyítani, és kérni a kamu munkaszerződések semmissé nyilvánítását a Bíróságtól. Vannak Törvények, és Jogegységi állásfoglalások, ill., Elvi Bírósági Határozatok, stb., melyekkel van lehetőség az elmaradt járandóságokat követelni és behajtani. A strómanoktól csak az elmaradt munkabéreket lehet az állami bérgarancián keresztül. Továbbá kell némi kitartás és lelki erő is a több éves büntető eljáráshoz, és munkaügyi perhez. Egyedül senki ne szálljon szembe a másik oldallal, ezt ügyvédi irodákon, vagy civil szervezeteken keresztül érdemes. A tapasztalatok azt mutatják, hogy egyes esetekben igyekeznek megtéveszteni, és megfélemlíteni annak érdekében, hogy a kizsákmáyolt ember ne lépjen fel a jogaiért sehol se. Pl. volt olyan eset, amikor egy cég ügyvédje szerint nem száít költségvetési csalásnak, ha napi 4 órára van bejelentve valaki, de 300 órákat dolgozik az illető, és nincs elszámolva rendesen. És, ami még fontos, hogy senki ne írjon alá semmilyen papírt, mielőtt nem konzultált a jogi képviselőjével, és ki nem fizették rendesen.

Re: FVSZ

1956,2015.04.26 15:32

Kollégák! Szinte KIZÁRÓLAG a hosszabb ideje tartósan működő, jelentős cégeket-MUNKAADÓKAT-tudjuk "SIKERESEN IS" perelni! =FIZETŐKÉPESSÉG?!!! Mert EZEK:-nagy valószinüséggel NEM TÜNNEK EL,NEM SZÁMOLJÁK FEL ezeket,JOGÚTÓD NÉLKÜL! Mint a TEMÉRDEK,ERRE a CÉLRA is ALAPITOTT és MÜKÖDTETETT NEVESINCS-STRÓMAN ALVÁLLALKOZÓ és MUNKAERŐKÖLCSÖNZŐ cége/i/ket! Útobbiakat csak ELMARADT MUNKABÉR+esetleges VÉGKIELÉGITÉS/3.évtől-... / HOZZÁFÉRÉSE miatt,célszerü perelni! Ekkor a Bérgarancia Alap:-max.bruttó 1.155.000Ft/2015/ fizethet ki+esetleges végkielégitést! Bérgarancia Alap:-KIZÁRÓLAG A KI NEM FIZETETT MUNKABÉREKRE VONATKOZIK! ELMARADT BÉRPÓTLÉKOKAT,SZABADSÁGOT,KÖLTSÉGEKET,KÁRTÉRITÉSEKET NEM FIZET KI!!! 1994.évi LXVI.törvény=Bérgarancia alap. 1§ b.pontja:BÉRTARTOZÁS a felszámolás alatt álló gazdasági szervezet-mint MUNKÁLTATÓT-terhelő minden MUNKABÉRTARTOZÁS és a munkaviszony megszűnésével összefüggésben járó,a CStv.57§ 3.b.szerint elszámolható VÉGKIELÉGITÉS tartozás! JOGERŐSEN MEGNYERT MUNKAÜGYI PER ESETÉN:-Amennyiben a /volt/ MUNKÁLTATÓ NEM FIZETŐKÉPES,NEM FOGOD MEGKAPNI A MEGITÉLT JÁRANDÓSÁG TELJES ÖSSZEGÉT,DE a felszámolón keresztül a BÉRGARANCIA alapból a MUNKABÉRTARTOZÁS+végkielégités MEGTÉRÜL! FIZETŐKÉPES MUNKÁLTATÓ ESETÉN:-MINDEN ELMARADT BÉRPÓTLÉKOT,SZABADSÁGOT,KÖLTSÉGEKET,KÁRTÉRITÉSEKET FIZETHET, a MÜKÖDŐ MUNKÁLTATÓ!!! Amennyiben ezt önszántából nem teszi meg:-JÖN a BANKSZÁMLA INKASSZÓ vagy legjobb:-a cég FELSZÁMOLÁSÁNAK KEZDEMÉNYEZÉSE! NA,ilyenkor a "veszélyérzet" miatt,AZONNAL FIZETNEK!!!

Budapest

Bugi01,2015.04.24 11:28

Sziasztok.Valaki mondja már meg nekem hogy nekem kell-e az a nyavajás mentességi papír ha a legújabb modul szerinti bizonyítványom van!
A választ előre is köszönöm!

Re: Budapest

Csak az igazat,2015.04.25 13:45

Szerintem ha nemrég vizsgáztál,nem kell a különbözeti vizsga! A munkaadód sem biztos,hogy kérni fogja!

ki tekinti munkának a biztonsági őri munkát!?

tassonyi zsolt ,2015.03.27 08:26

a múltkor a vén geci biztonsági őr bazmegelt a mammutban, mert kiabáltam néhány tizenéves dagadt hülyegyerekkel, akik elállták a mozgólépcsőt és neveletlenek voltak. ez munka!??? arra képtelenek ezek a nyomorult barmok,hogy a dolgukat elvégezzék! de bazmegelni azt tud a vén köcsög! inkább menjetek dógozni mocskok! tanuljatok ki valami normális szakmát, feketéző gecik!

Re: ki tekinti munkának a biztonsági őri munkát!?

Sanyi,2015.03.27 21:14

No, ez egy igen kultúrált megnyilvánulás volt Zsolti! Biztosan adekvát(tudod mit jelent a szó?) tudtál érvelni, akárcsak itteni hozzászólásodban, amely téged minősít! Szobahőmérsélkethez konvergáló intelligenciahányadosodat megfelelően mutatja az általánosítás eszköze, amit itt előszeretettel használsz! Kellemes megőrülést Zsolti! :)

Re: ki tekinti munkának a biztonsági őri munkát!?

Elnök,2015.03.27 21:24

Tisztelt Uram!
Úgy látom ön a biztonsági embereket lenézi. Hát sajnálom de azért mondok egy két észrevételt: Van köztük olyan aki bizony magas iskolával rendelkezik, ön egy példát kiragadt. Én nagyon sok esetet tudok ami az őröktől származik, a brutalitás a mocskos beszéd de itt az érdekes, mind PESTEN történik. Tehát ott valószínűleg olyan emberek dolgoznak akik nem kaptak rendes oktatást.
És kérem legyen szíves moderálni magát.


Tisztelettel: Kiss Zoltán
F.V.SZ.
Elnök

Re: ki tekinti munkának a biztonsági őri munkát!?

FVSZ-alelnök,2015.03.27 23:50

ITT,EGY ILYEN SZINVONALÚ "HOZZÁSZÓLÁS",TELJESEN:OFF!!!

Re: ki tekinti munkának a biztonsági őri munkát!?

Veszprém,2015.04.06 07:31

Pontosan ezekre az emberekre van szükségük a vagyonvédelmi cégeknek, beleértve Önt is kedves hozzászóló. Legyen minél butább, elesett, alkesz, 8 elemi bőven elég, sorolhatnám .... Aki látott már őr tanfolyamot, vizsgát, az tudja miről beszélek. Jó üzlet a hülyegyártás, a nem létező lelkiismeretet pótolja a pénz, szégyelljék magukat.

Szabolcs

Elnök,2015.04.03 19:18

Telefonom kerestek meg szabolcsi őrök, hogy nem kapnak veszélyességi és a törvény által biztosított pótlékokat. Örültem legalább többen leszünk, de sajnos csak a a hév nagy és a tett az nincs meg .
Nagyon sajnálom mert elérhető az ami nekik jár.Akik a Rend.Szakba beléptek azok csak a nagy tagsági díjat fizetnek.

Re: Szabolcs

Csak az igazat,2015.04.03 22:17

déjá vu-Dalida :-PAROLE,PAROLE,PAROLE /BESZÉD,BESZÉD,BESZÉD/ -CSAK SZAVAK és KÖNNYEK,NEM HISZEK BENNE.

Re: Re: Szabolcs

1956,2015.04.04 16:44

Kelet-Magyarország/Szabolcs SZ.B.-megye,Debrecen: TOVÁBB NŐTT a MENEDÉKKÉRŐK SZÁMA,igy/A TÉRSÉGBEN ELHELYEZETT MENEKÜLTEK/ száma=33.000Fő/2015.I.negyedév! Ez 300% NÖVEKEDÉS/2014.!!! forrás:M1 Hiradó Fokozódik a HELYZET!

EURÓPAI BIZOTTSÁG vs.MAGYAR Kormány!

1956,2015.03.24 19:01

2015.03.23. Szél Bernadett /Lmp/ Országgyülés:"NAPI 12-24.ÓRÁS MUNKÁVAL DOLGOZTATJÁK AGYON AZ EMBEREKET. A KÉSZENLÉTI JELLEGÜ MUNKAKÖRBEN FOGLALKOZTATOTTAK SEM TÚLÓRA PÓTLÉKOKRA,SEM A KÖTELEZŐ PIHENŐIDŐRE NEM JOGOSULTAK A HATÁLYOS MUNKA TÖRVÉNYKÖNYVE szerint..." A képviselőnő kommentárja/facebook-oldalán/:-Vagyonőrök,recepciósok,bizt.őrök MUNKAVÁLLALÓI JOGAIÉRT ÁLLTAM KI ma--szemben a KORMÁNNYAL,AKI ADDIG FARIGCSÁLJA a PARAGRAFUSOKAT,AMEDDIG TÖRVÉNYESSÉ NEM VÁLIK az EMBEREK AGYONDOLGOZTATÁSA és ahogy IGY elnézem,MÉG a BIZOTTSÁG HASÁBA IS LYUKAT AKARNAK BESZÉLNI. MEGLÁTJUK,MI LESZ BRÜSSZEL VÁLASZA,MI ITTHON KÜZDÜNK TOVÁBB, EGY AZONBAN BIZTOS:AKI VISSZAÉL HATALMÁVAL és az EMBEREK BIZALMÁVAL,AZ NE CSODÁLKOZZON,HA LEÁLDOZIK A CSILLAGA.

Re: EURÓPAI BIZOTTSÁG vs.MAGYAR Kormány!

FVSZ-alelnök,2015.03.25 12:58

Miről is beszélünk? Az EURÓPAI BIZOTTSÁG elött a közösségi jog megsértése miatt a tagállamok ellen úgynevezett KÖTELEZETTSÉGSZEGÉSI eljárást, az EU müködéséről szóló szerződés /EUMSZ/ 258-260.cikkei alapján lehet inditani. Ezen eljárás az EGYIK LEGSÚLYOSABB,amit egy ország törvényei vagy éppen törvények hiányában indithat az UNIÓ. Ilyen eljárások meginditására csak az EURÓPAI BIZOTTSÁG vagy másik tagállam jogosult. 1.-Eljárást indithat az EURÓPAI BIZOTTSÁG,ha a Bizottság megitélése szerint,egy tagállam a SZERZŐDÉSBŐL eredő valamely kötelezettségét NEM TELJESITETTE. A Bizottság az ügyről INDOKOLÁSSAL ELLÁTOTT VÉLEMÉNYT AD,miután az érintett államnak lehetőséget biztositott észrevételei megtételére. -Ha az érintett állam a BIZOTTSÁG ÁLTAL MEGHATÁROZOTT HATÁRIDŐN BELÜL NEM TESZ ELEGET a VÉLEMÉNYBEN FOGLALTAKNAK,a BIZOTTSÁG a BIRÓSÁGHOZ FORDULHAT. Az ELJÁRÁS LÉPÉSEI:- Ha a Bizottság úgy itéli meg,hogy a közösségi jogszabályok olyan megsértéséről van szó,amely indokolja a jogsértési eljárás meginditását, "HIVATALOS FIGYELMEZTETŐ LEVELET" küld az érintett tagállamnak. Ebben felkéri,hogy meghatározott határidőn-általában két hónapon-belül TEGYE MEG ÉSZREVÉTELEIT. /Megjegyzés:Jelenleg ITT,ebben a szakaszban van az ÜGY!/ -Az érintett tagállam válasza,vagy válaszának elmaradása függvényében a Bizottság dönthet úgy,hogy "INDOKOLÁSSAL ELLÁTOTT VÉLEMÉNYT" küld a tagállamnak. Ebben világosan és határozottan kifejti,hogy véleménye szerint MIÉRT ÁLL FENN A KÖZÖSSÉGI JOG MEGSÉRTÉSE,és FELSZÓLITJA A TAGÁLLAMOT,hogy MEGHATÁROZOTT HATÁRIDŐN /általában 2.hónapon/ belül TEGYEN ELEGET KÖTELEZETTSÉGEINEK. -Ha valamely tagállam NEM TESZ ELEGET az indokolással ellátott véleménynek,a BIZOTTSÁG az EURÓPAI BIRÓSÁGHOZ utalja az ügyet. Amennyiben a BIRÓSÁG MEGÁLLAPITJA a SZERZŐDÉS MEGSÉRTÉSÉT,a JOGSÉRTŐ TAGÁLLAM KÖTELES MEGTENNI a MEGFELELÉSHEZ SZÜKSÉGES INTÉZKEDÉSEKET. -A SZERZŐDÉS 260.cikke felhatalmazza a BIZOTTSÁGOT,hogy az EURÓPAI BIRÓSÁG egy korábbi itéletének eleget nem tevő TAGÁLLAMMAL SZEMBEN FELLÉPJEN. Amennyiben egy tagállam nem teszi meg az EURÓPAI UNIÓ BIRÓSÁGÁNAK ITÉLETÉBEN FOGLALTAK TELJESITÉSÉHEZ SZÜKSÉGES INTÉZKEDÉSEKET,úgy a BIZOTTSÁG meghatároz EGY ÁTALÁNY ÖSSZEGET vagy KÉNYSZERITŐ BIRSÁGOT,amelyet az ÉRINTETT TAGÁLLAMNAK KI KELL FIZETNIE. forrás:ténytár.hu

Re: Re: EURÓPAI BIZOTTSÁG vs.MAGYAR Kormány!

FVSZ-alelnök,2015.03.25 14:30

KÖTELEZŐ KAMARAI TAGSÁG ELTÖRLÉSE! -EURÓPAI BIZOTTSÁG vs. Magyar kormány- 2007.08.01:-Európai Bizottság tájékoztatást kér az ügyben,a magyar hatóságoktól! 2007.10.05:-Válaszukban a magyar hatóságok közlik,hogy... folyamatban van a kamarai nyilvántartásba vételi kötelezettség megszüntetése! Várakozás... 2008.10.15:-Levelében az EURÓPAI BIZOTTSÁG pontositást kért! 2008.11.13:-Válaszukban a magyar hatóságok kiemelték,hogy 2009.első felében sor kerül a kamarai nyilvántartásba vételi kötelezettség eltörlésére!!! -A magyar hatóságoktól kapott tájékoztatás és indokolás ellenére a BIZOTTSÁG aggályai nem szűntek meg,MIVEL TÖBB MINT EGY ÉVE KÜSZÖBÖN ÁLL az EUMSZ.56.cikkével ÖSSZEEGYEZTETHETETLENNEK MINŐSÜLŐ KAMARAI NYILVÁNTARTÁSBA VÉTELI KÖTELEZETTSÉG ELTÖRLÉSE! -Ezért 2007/4561.ügyszámon:2009.01.29-én! KÖTELEZETTSÉGSZEGÉSI ELJÁRÁS MEGINDITÁSÁRÓL DÖNTÖTT az EURÓPAI BIZOTTSÁG! -Erre való tekintettel 2009.februárjában a BIZOTTSÁG HIVATALOS FELSZÓLITÁSBAN kért tájékoztatást a módositó jogszabály TERVEZETÉRŐL és ELFOGADÁSÁNAK PONTOS ÜTEMTERVÉRŐL! -A hivatalos válasz 2009.05.07. készült el a BIZOTTSÁG részére. -A BIZOTTSÁG ezt követően elöszőr 2009.07.30-án kért újabb TÁJÉKOZTATÁST a magyar hatóságoktól a válaszlevélben közölt TÖRVÉNYMÓDOSITÁSRÓL! -Majd a BIZOTTSÁG TÖBBSZÖR! FELSZÓLITOTTA a magyar hatóságokat a TÖRVÉNYTERVEZET SZÖVEGÉNEK és az ELFOGADÁS PONTOS MENETRENDJÉNEK MEGKÜLDÉSÉRE! -A BIZOTTSÁG a módositó törvénytervezet szövegének és az elfogadás pontos ütemezésének HIÁNYÁBAN,csak azt tudta megállapitani,hogy a JOGSÉRTÉS TOVÁBBRA IS FENÁLL! /2009.ÉV,a jogharmonizáció végig vitelének végső határideje volt!/ -Ezért a BIZOTTSÁG SZÜKSÉGESNEK TARTOTTA,hogy 2010.01.28-án!: INDOKOLÁSSAL ELLÁTOTT VÉLEMÉNYT BOCSÁSSON KI a MAGYAR KÖZTÁRSASÁG részére,azon okból,hogy a SZVMt EGYES RENDELKEZÉSEI NEM EGYEZTETHETŐK ÖSSZE az EUMSZ.56.cikkével! 2010.Év:-EURÓPAI BIRÓSÁG=TEKINTÉLYES ÖSSZEGÜ BIRSÁG KISZABÁSA! KÖZPÉNZBŐL KIFIZETVE! /Szemléletes példája mikor az egyéni érdekek "fölülirják" a közösségi érdekeket!/ 2010.Év:-Az új kormány elkésziti az elvárt törvénymódositásokat /1.év átmeneti időszakot biztositva!/,és 2012.01.01-től megszünteti a KÖTELEZŐ KAMARAI TAGSÁGOT!!!

Re: EURÓPAI BIZOTTSÁG vs.MAGYAR Kormány!

Sanyi,2015.03.27 21:15

Köszönjük Szél Bernadett!