Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fórum

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Re: B.Pest

cara66,2017.04.02 11:12

Tanulj meg először helyesen írni!

2017

Maradok partizán,2017.03.19 12:08

ÖSSZEGZÉS: 2017.Január.1-től érvényes: -Amennyiben a munkaszerződésben a munkakör megjelölése= 5254 Vagyonőr a garantált bérminimum/órabér jár! Ez szakképzettséget igénylő munkakör,illetve személy-vagyonőri igazolvány birtokában végezhető a munkakör! FEOR 5254=Vagyonőr,testőr /Jellemző munkakörök:biztonsági őr,értékszállitó.../
Amennyiben a munkaszerződésben a munkakör megjelölése/Ez a ritkább/= 9231 Portás,telepőr,egyszerű őr a minimálbér/órabér jár! Ez szakképzettséget NEM igénylő munkakör és személy-vagyonőr igazolvány NEM szükséges hozzá! FEOR 9231=Portás,telepőr,egyszerű őr. /Jellemző munkakörök:portás,éjjeliőr,telepőr.../.

Bp

Ugyan az.,2017.03.05 10:57

Hogy nem tudni ki az alvállalkozó!aszt keresse meg a törvény ,mert az a dolguk,nekünk az a dolgunk hogy dolgozzunk és ha bűncselekmény történik az ágazaton belül aszt jelenteni kell a hatóságoknak,ők meg azért kapják a pénzt hogy feltárják az ügyet

Bp

Ugyan az.,2017.03.05 09:38

Hogy nem tudni ki az alvállalkozó!aszt keresse meg a törvény ,mert az a dolguk,nekünk az a dolgunk hogy dolgozzunk és ha bűncselekmény történik az ágazaton belül aszt jelenteni kell a hatóságoknak,ők meg azért kapják a pénzt hogy feltárják az ügyet

Pécs

Attila,2017.03.03 03:43

Ha ugyanezt a bért bruttóba írja a cég, törvényt sért?

Kérés

Elnök,2017.02.18 10:38

Keresek olyan tagot vagy szimpatizánst aki ért a számítógépekhez.

Tagdíj

Elnök,2017.02.18 10:37

Kérek szépen minden tagot, hogy március végéig a tagdíjat legyenek szívesek befizetni.
Tisztelettel: Kiss Zoltán Elnök.

Tagdíj

Elnök,2017.02.18 10:37

Kérek szépen minden tagot, hogy március végéig a tagdíjat legyenek szívesek befizetni.
Tisztelettel: Kiss Zoltán Elnök.

Budapest.

nézz önmagadra.,2017.02.17 21:01

Nem tudom ki az aki emlegeti a 8 osztályt,de maradjunk annyiban hogy lehet valakinek 8 osztálya,de van egy jó pár hónap letöltve a had testületbe,ami aszt jelenti hogy van némi tapasztalata a vagyon védelemhez,meg egy kis fegyver ismerete,de van olyan is akinek halvány fingja nincs a fegyverekhez de van vizsgája.Nem szeretnék senkit megbántani,nem egymást kell baszogatni hanem ki kell menni demonstrálni és az ellen kell csatázni aki minket kirabol,a törvényeket kikerülve,meglopnak,csalnak,hazudnak.Aki velem egyetért az velünk van,nem ott kell keménykedni hogy elkapnak egy hajléktalant és össze vissza verik,a szemébe néznék az ilyen buzinak.A főnökeit kéne pofán verni,vagy oda már nincs katya.

Re: Budapest.

Elnök,2017.02.18 10:35

Igazad van ! De most látszik mindenki csak kiabál de nem tesz semmit sem.

Addig pattogtam, még ki nem tették a szűröm.

Jancsika,2017.02.09 17:30

Sziasztok!

Én addig addig zaklattam a főnökömet a fizetés emelésért még ki nem rakott, azóta nem tudok elhelyezkedni mert hírem kelt és nem akar senki se felvenni. Pedig, ha jól belegondolok nem volt rossz helyem, de hát addig genyóztam még belefáradt a vezetőm. Lehet itt dobálózni az órabérekkel mennyinek kellene legyen, fel is lehet bárkit jelenteni, csak hát utána nem biztos hamar lehet találni legalább olyan helyet mint ahol voltam és még az is előfordulhat mehetek a híd alá.

Re: Addig pattogtam, még ki nem tették a szűröm.

Elnök,2017.02.10 18:41

Munkavédelmi felügyelet ,Bíróság

Budapest

Ébresztő Emberek H.Matyi,2017.02.09 22:46

Nem kell bedőlni minden szövegnek, amit láttam beírva,addig így a főnökömet addig úgy a főnökömet,eszt hagyjuk,ez nem biztos hogy közénk tartozik,hallgassatok a szívetekre.

Budapest

Ébresztő Emberek H.Matyi,2017.02.09 22:44

Nem kell bedőlni minden szövegnek, amit láttam beírva,addig így a főnökömet addig úgy a főnökömet,eszt hagyjuk,ez nem biztos hogy közénk tartozik,hallgassatok a szívetekre.

Budapest.

Ébresztő Emberek H.Matyi,2017.02.09 22:19

Még nem tudom nálunk kit rúgnak ki,vagy engem vagy a kollégát,majd kiderül,de én le sz...m,nekem sem könnyű ugyan úgy mint nektek,én aszt mondom hogy már ideje lenne kivonulni az útszára,mi vagyunk a láncszem és nélkülünk ők semmit sem érnek,nézzetek körül eúropába,mindenki megmozdul az igazságért ,miért vagyunk mi mások,mi az oka hogy nem tartunk össze,nem tudunk össze fogni?hogyha nem próbájuk meg soha meg nem tudjuk,hát ennyit érünk mi?,oda dobnak egy darab csontot és behúzott farokkal tovább pitizünk? Hát uraim nekünk nincs vesztenivalónk,mindenki elhagyott minket,a szakszervezet egy mukkot sem szol,de ettől függetlenül be fogom fizetni mint eddig,magunk maradtunk,próbáljunk együtt maradni,kapcsolatot tartani,ne adjuk könnyen a becsületünket.írjatok ti is hogy tudnánk létrehozni,valahogy el kéne kezdeni,először tízen azután húszan,és addig csinálni ameddig muszáj,a főnökség nem bírja sokáig mert felbontják a szerződésüket,én most kiszállok,vegyetek erőt magatokon.

katasztrófális munkakörülmények

czindler1975,2016.09.24 12:29

Tisztelt vagyonőr kollégák!
Akármennyire hívogatnak, csalogatnak, NE menjetek a Vasútőr, vagy utódcége által biztosított Nyugati pályaudvar területre dolgozni!
A munkafeltételek katasztrófálisak. Pihenőidő szinte egész nap nincs, állsz, járkálsz, intézkedsz megállás nélkül. Munkaruhát nem kapsz, mindössze egy koszos, elrongyolódott, szakadt láthatósági mellényt, ami olyan büdös, mintha évekig egy hajléktalan ember viselte volna. A túlóra kötelező, minden nap menned kell, ha nem mész, fenyegetőznek, zsarolnak, szemétkednek veled. Alamizsna órabérért csicskáztatnak, 350-400 órákat dolgoztatnak egy hónapban (egy veszélyes üzemi területen!), olyan feltételekkel, olyan körülmények között, mintha valami utolsó kényszermunkatáborba lennél. A fizetés sokszor heteket késik, néha csak filléreket csepegtetnek. A kilépők sem minden esetben kapják meg a bérüket. "Majd szólunk, ha jöhetsz a pénzért!" Hát nem szólnak. Ha folyamat a nyakukra jársz, akkor talán fizetnek valamit. Sokszor mindenféle homályos indokkal ezreket, tízezreket vonnak le, és nem tehetsz semmit! Rohangálhatsz fűhöz, fához, a munkáltatód egy septében összegrundolt vállalkozás, alvállalkozó alvállalkozója, munkaerőkölcsönzőnek álcázva, ami három havonta új szerződést irat alá, új cégnél dolgozol, de a vezetőik mindig ugyan azok (P. József, meg valamilyen Krisztián, ez a két sötét alak intézi a munkaszerződést, a céges papírokat, ők hozzák a fizetéseket - már amikor hozzák -, évek óta ott pöffeszkednek, növesztgetik az óriásira puffadt, hatalmas belüket! Hát kérdezem én, mitől híztatok meg ennyire disznók? Csak nem a lábtörlőnek használt, a végletekig elgyötört, a folyamatos állástól menni alig tudó alkalmazottaitok meglopásából és a gyerekeiknek a szájából kivett falatokból?), ezért lehetetlen őket nyakon csípni. Szabadságra nem engednek, táppénzt nem fizetnek, se szabadságmegváltást, semmiféle bérpótlékot. Papíron persze rendben van minden, de természetesen a bérjegyzék és az adatlap köszönőviszonyban sincs a valósággal!!!
A létszámhiány miatt a szolgálatot nem tudják a megrendelés szerint felállítani, olyankor, hogy a szolgálat ne sérüljön, a hiányt a fővállalkozónak nem jelzik, papíron a megrendelt létszám megvan, a valóságban nincsen, egy őr két-három helyett járőrözik. Ebben az esetben utólagosan, visszamenőleg zsonglőrködnek a nevekkel, ami csalás!
Mennyire árthat a MÁV megítélésének, ha az utasoknak azt kell tapasztalniuk, hogy a pályaudvaron szolgálatot teljesítő vagyonőrök igencsak szakadt és szagos mellényben a vonatra igyekvő utasoktól kéregetnek cigarettát, mert nem kapják meg a fizetésüket?
Nagyon remélem, hogy egy szép napon a NAV felszámolja azt a törvénytelenséget, ami bevackolta magát a Vasútőr kft. alvállalkozójaként a Nyugati pályaudvar őrszolgálati helységébe, a tolvaj, adócsaló, három havonta becsődőltetett, majd ugyan azokkal a vezetőkkel, kreténebbnél kreténebb nevekkel újjászülető céggel, a gőgös, földesúrként pöffeszkedő, a székébe belegyógyult váltásvezetővel, az őrökre oktrojált 36 és 48 órás, egészségügyileg is kockázatos és káros túlórákkal együtt!
Tudjuk, hogy a vagyonvédelmi cégek eléggé sumákok, és elég mostoha körülmények uralkodnak, de ami a Nyugati pályaudvaron van, az tényleg mindennek az alja!
Legyetek szívesek és küldjétek tovább! Köszönöm szépen.

Kedves vagyonőr kollegák! Várom azok jelentkezésés, akik a Vasútőr alvállalkozójának alkalmazottjaként a Nyugati pályaudvaron teljesítettek szolgálatot és a P. József és bűntársa, valamilyen Krisztián által összegründolt kamucég munkavállalójaként bármilyen sérelem érte. Írjátok le, hogy mi történt, akár név nélkül és erre az e-mail címre küldjétek:
czindler1975@freemail.hu
Légyszíves küldjétek tovább!

Re: katasztrófális munkakörülmények

Vass,2016.09.25 14:09

Kedves czindler1075!
Hosszú évek óta dolgozom a nyugatiban.
Amit itt leírtàl, nem felel meg a valóságnak. Ugyanis az órabérünk öt - hatszáz forint. A túlórát mindenki maga vállalja, hogy elég legyen a családokra a pénz.
Ezek az említett főnökök sem túl hosszú évek óta dolgoznak itt. Az előttük lévő, több évet húzott le.
A körülményeink. Igen, van mikor nem kényelmesek, ezt akkor is tudtuk, mikor elvállaltuk a munkát, mert nem egy portaszolgálat a munka. A csapatunk jó, a főnökök rendesek , mindent meg lehet velük beszélni. Ha szül az asszony és bent kell lennem a kórházban azt is; meg azt is, ha túlórázni akarok, mert jön pl. A karácsony vagy a nyaralás. Ahelyett, hogy itt áutatsz mindenkit, próbáld ki. Ezt a szolgálatot ne keverd már össze mással.

Re: Re: katasztrófális munkakörülmények

czindler1975,2016.09.27 16:19

Igen? Amit leírtam, az a valóság! Mindent hiteles dokumentumokkal, felvételekkel tudok bizonyítani. Dolgoztam a Nyugatiba, nem a levegőbe beszélek. Az összes létező helyen feljelentettem és mindenhol le fogom járatni azt a senkiházi, tolvaj bandát! Csicskának, szolgának használnak titeket, nem értem, hogy miért hagyjátok! Ki vagytok használva és meg vagytok fèlemlítve. Ezen felül olyan sötétségbe tartanak titeket, amennyire csak lehet. Puffatbelü, malacpofájú hulladékok élősködnek rajtatok, akiket én el fogok onnan takarítani, ha ti képtelenek vagytok kiállni magatokért!

Re: katasztrófális munkakörülmények

Vass,2016.09.25 14:22

A ruháink újak, és , hogy ilyen állapotban tüntetsz fel minket, az felháborító. Amúgy a raktárból kaptuk a ruhánkat, és a fizetésünk mindig megvan. Pihenőidönk is van, ahogy a váltás is ha épp wc-re kell menni. Meg vizet is hoztak nekünk mikor nagy meleg volt nyáron.
Többen évek óta dolgozunk itt. Egészen sértő ez az iromány és megalázó a csapatra nézve. Senki nem végezné ezt a munkát ha a valóság lenne amit írtál.

Re: Re: katasztrófális munkakörülmények

F. Gábor,2017.02.04 11:20

Elég átlátszó ahogy véded ezt a szemét bandát.Szerintem te nem ör vagy hanem terület vezetö a mávnál.Munka ruhát kaptok?Ha a sárga mellény annak minösül akkor lehet.Meséld már el nekem,hogy a nyugatiba mennyi szabad nap van egy héten?Mert tudtommal jó esetben egy nap ha meg van a létszám amire persze kevés az esély.Ja és kaptatok nyáron vizet a höségben?Mekkora mázli.Egy csicska hely az egész.Havonta új emberek vannak és sose telik be a létszám mert aki belép hozzátok hamar elmenekül teljesen jogosan.Ismerem az egész nyugatit keletit.Tényleg vannak régi emberek évek óta a nyugatiba csak elfelejtetted leirni,hogy maximum két ember.